Kapuautomatika

Kaputechnika telepítése és javítása

Egy kényelmes otthon az automatizált kapunál kezdődik. Egyetlen gombnyomásra szabad az út; a legzordabb időjárásban is élvezheti autójának kényelmét, hiszen ki sem kell szállnia, s így nem tartja fel a forgalmat.

Tervezze meg kapuját

A legtöbb automatika szettben is kapható; ezek tartalmazzák egy komplett rendszerhez szükséges összes eszközt, valamint egy telepítési leírást, amely alapján az automatika akár házilag is felszerelhető és beüzemelhető. Telepítés előtt kérje ingyenes felmérésünket és szakvéleményünket.

Tolókapu automatikák

Tolókapuknál a fogasléces automatikák akár 1200kg-os ipari kapuk mozgatására is alkalmasak.
A tolókapukhoz olyan rugalmas automatikák szükségesek, amelyek igazodni képesek az eltérő kapuméretekhez, a különféle terhelésekhez, az eltérő környezeti viszonyokhoz; állandóan szem előtt tartva a maximális működési biztonságot, működőképességet és megbízhatóságot.
Ezeket a modern és teljes felszereltségű eszközöket kifejezetten arra tervezték, hogy a legfejlettebb technikai és felszerelési igényeket képesek legyenek kielégíteni.
Nevezetesen sokféle előszerelt megoldást és kialakítást biztosítanak a fotocellák, a vezetékezés és a hibamentes felszerelés érdekében.

Nyitókapu automatika

A nyílókapuk klasszikusan azok a szerkezetek, ahol az automatizálás különös figyelmet igényel, mivel a kapuk intenzív használatból, illetve az időjárás okozta mechanikai méretváltozásból (kihajlás) eredően megnövekvő súrlódásnak lehetnek kitéve.
Ezért a tervezéskor nagyon fontos, hogy a kapuk szerkezeti különbségeit és a lehetséges telepítési helyzeteket, melyek gyakran előfordulnak, figyelembe vegyék és ezek alapján a termék egy stabil, üzembiztos rendszer részét képezze.
Az egy és kétszárnyú nyílókapukhoz csavarorsós és karos szerkezeteket, illetve földbe süllyesztett, “láthatatlan” motorokat telepíthetünk.

Garázskapu automatika

Színes garázskapu-automatikáink egyaránt megfelelőek billenő és szekcionált garázskapuk mozgatására; a kapu súlyától, illetve felületétől függően több különböző mozgatószerkezetet tudunk ajánlani.
A technikai fejlesztés eredményeként lehetséges az életminőség javítása azzal, hogy a mindennapi tevékenységeket leegyszerűsítő rendszereket és eszközöket alkalmazunk. Még egy garázsajtó nyitása és zárása is megkönnyíthető a helyes módszerű automatizálással.

Kérjen ajánlatot még ma!

Ingyenesen szakvéleményt adunk, és felmérjük igényeit!

Copyright ©2009. Radarvéd Biztonságtechnikai Kft.