RADARVÉD

Biztonságtechnikai Kft.

Telefon

+36 30 1234567

Email

redarved@radarved.hu

Radarvéd Kft.

4034 Debrecen,
Sípos utca 17.

Vagyonvédelem

A beléptető rendszereket célszerű alkalmazni, ahol a személyek, járművek mozgása egy adott épületbe ellenőrizhetők, objektumon belül regisztrálható, illetve feltételekhez kötött.

Klímatechnika

A klímatechnikai berendezések típusától és méretétől függetlenül legyen az mobil-, ablak- mono,‭ ‬dual,‭ ‬multisplit klíma készülék,‭ ‬felszerelése,‭ ‬beüzemelése,‭ ‬teljes körű kivitelezése.

Kapuatomatika

Egy kényelmes otthon az automatizált kapunál kezdődik. A legzordabb időjárásban is élvezheti autójának kényelmét, hiszen ki sem kell szállnia, s így nem tartja fel a forgalmat.

Klíma telepítés évente

Kamera rendzer telepítés

Riastó rendszer telepítése

CÉGBEMUTATÓ

A Radarvéd Kft 2003.-ban alakult, magyar magánszemélyek tulajdonában lévő vállalkozás, mely teljeskörű szolgáltatást kínál a biztonságtechnika területén.
Tevékenységünk az általános biztonságtechnikai szolgáltatásokon felül, tűzjelző és
beléptető rendszerekre, valamint klíma és kaputechnikára terjed ki.
A komplex szolgáltatás magában foglalja az ingyenes felmérést, a telepítést, a távfelügyelethez történő csatlakozást, a rendszer karbantartását, illetve szervízelését.
Munkánk végzése során a legfontosabb szempont a minőség, mert jól tudjuk, hogy a
legjobb reklám az elégedett ügyfél.

Cégünk 2003.-as alapítása óta dinamikusan fejlődik. Ismert és elismert részévé váltunk
a szakmának.

 

Tevékenységeink

Beléptető rendszerek

=

Videós megfigyelő rendszerek

]

Tűzjelző

Klímatechnika

Kapuautomatika

Riasztó rendszerek

Tevékenységünk az általános biztonságtechnikai szolgáltatásokon felül tűzjelző és beléptető rendszerekre, valamint kaputechnikára terjed ki. A komplex vagyonvédelmi szolgáltatás magában foglalja az ingyenes felmérést, a telepítést, a távfelügyelethez történő csatlakozást, a rendszer karbantartását, illetve szervízelését.

A fenti tevékenységek kifogástalan elvégzéséhez elengedhetetlen a jól képzett munkaerő, ezért cégünk valamennyi dolgozója kiváló műszaki ismeretekkel rendelkezik. Munkánk végzése során a legfontosabb szempont a minőség, mert jól tudjuk, hogy a legjobb reklám az elégedett ügyfél. 2008. évben cégünk megkapta az ISO:9001:2009 minősítést. Cégünk 2003-as alapítása óta dinamikusan fejlődik. Ismert és elismert részévé váltunk a szakmának.

Kérjen ajánlatot még ma!

Ingyenesen szakvéleményt adunk, és felmérjük igényeit!

Copyright ©2009. Radarvéd Biztonságtechnikai Kft.